lauantai 29. syyskuuta 2012

Rentoa lauantain viettoa

Jälleen aika hektisen viikon jälkeen, oli ihana viettää lauantai päivä ihan vain oman perheen kesken.
Aamulla Venlan ja Kapan käydessä kaupassa, me Veeran ja Vennin kanssa pyöräilimme/vaunuilimme tuohon lähistölle keräämään aivan ihania punaisia vaahteranlehtiä. Näin eilen perhekerhossa sitä äitiä, joka asuu siinä ja kysyin luvan että jos saamme askartelua varten hakea muutaman lehden.

Myöhemmin Kapa teki meille omat pizzat; tytöillä täyte oli tuttu ja turvallinen jauheliha, omaansa laittoi lihaa, sipulia, tomaattia ja juustoa ja minun pizzaan tuli kanaa, katkarapuja, aurajuustoa, ananasta ja tomaattia. Eipä kyllä montaa palaa jaksa noita pizzoja syödä, sen verran on tuhdit täytteet ;)

Kun kerrankin oli päivä, ettei satanut koko aikaa, kävimme koko pesue koirien kanssa lenkillä. Kävelimme läheisen virkistyspaikan rantaan ja leonbergit painelivat tietysti uimaan. Ruu olikin jo aamulla tehnyt oman lenkkinsä ja palasi haisten ihan kammottavalle :/ Jossain jätöksissä oli käynyt pyörimässä.

Ennen saunaa tekaisimme tyttöjen kanssa sämpylät. En muista koska viimeksi olisin sämpylätaikinaa tehnyt, voipi olla että yli 10 vuotta sitten. Johan oli siis korkea aika tehdä. Tytöt ovat taitavia pyörittäjiä, kun ovat mummelin luona usein pullaa leiponeet.



Ruukin pääsi vielä sittenkin pesulle, kun ei se uiminen vienyt sitä hajua pois. No, ensi viikonloppuna on taas näyttely, joten jos ei uudestaan käy missään pyörimässä, ei minun tarvitse sitä sitten enää uudestaan pestä.

Flunssa on kiusannut tällä viikolla minua ja Venniä. Nyt näyttää Venlakin yskivän siihen malliin, että saas nähdä miten käy huomiseksi suunnitellun äiti-tytär iltapäivän elokuvissa. Toivottavasti päästään käymään, ollaan odotettu sitä molemmat innoissan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti