lauantai 20. lokakuuta 2012

Miniperhe-viikonloppu

Kerran kuukaudessa on vanhemmillani ollut tapana ottaa tytöt viikonlopuksi sinne heidän luokseen. Aina yhtä innoissaa tytöt sinne menevät kun tiedossa on usein jotain mukavaa tekemistä. Tällä kertaa olivat käyneet katsomassa Mörkö Oopperaa, huomenna kuulen sitten minkälainen mahtoi olla.

Meillä ei mitään suunniteltua tekemistä ollut tälle viikonlopulle, Vennikin nukkui koko päivän aikana vain kahdet unet, mutta pitkät sellaiset. Tänä syksynä ei siivoomiselta ole voinut välttyä varmaan kukaan, kuraa ja rapaa tuntuu kulkeutuvan sisälle ihan koko ajan ja varsinkin kun sattuu omistamaan 3 isoa ja karvaista koiraa...Reippaalla tunnin lenkillä kävimme koko porukka ja harjatessani Tahvolta takiaisia pois hännästä, totesin että karvanlähtö on alkanut ihan jokaisella koiralla...Eipähän se turkki ehtinyt olla tytöilläkään kuin reilun kuukauden, mikäköhän nyt tuon turkin pudottaa, leuto sää kenties?
Eipä tässä onneksi ole koiria näyttelyihin ilmoitettu ennen joulukuuta, joten nyt vaan pesua ja nutrolinia ja eiköhän me uutta turkkia saada kehiin siksi .

Huomenna ensi kertaa tänä syksynä koiran kanssa koirakouluun, taidan valita mukaani Tahvon, joka ei ole päässyt mihinkään harrastuksiin aikoihin ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti